Bali – Dag 1 – Sanur

Bali – Dag 1 – Sanur

Vandaag zijn Annemijn en ik nog alleen en we besluiten om Sanur(het dorpje waar we deze week wonen) te gaan verkennen per fiets. Eka is zo vriendelijk geweest om twee mountainbikes bij het huis te zetten en daar maken we graag gebruik van. Al fietsend begeven we ons door het verkeer, maar dat went gelukkig snel.

Het strand van Sanur kan rekenen op een “oh dit is niet heel bijzonder” van Annemijn en de toon is gezet. Haha nee dat valt wel mee maar ze is niet onder de indruk. Al fietsend verkennen we de boulevard en komen langs 100 restaurants, hotels en ander toeristen vermaak. Na een tijdje schuiven we aan op een terras voor een koude Cola, wel zonder ijs want dat is niet te vertrouwen.

Na een tijdje besluiten we terug naar het huisje te gaan voor een lekker duik in het zwembad. Wat volgt is een fotoshoot waarin we op onze tenen naast een boom ballethoudingen aan nemen. Erg leuk.

S’middags gaan we terug naar de boulevard voor een bord nasi wat er met groot gemak in gaat. Wat kunnen ze hier lekker koken zeg, daar gaan we de hele week nog van genieten. Rond een uur of zes gaat de zon onder en fietsen we in de schemer terug naar het huisje. Nu wachten op Suus en Thijs die vanavond aankomen!

Back To Top